Υπηρεσίες αναλυτικά

Διατροφικές Διαταραχές:
Η Διατροφική Διαταραχή πυροδοτείται και ξεκινάει από την πολύ μεγάλη ανησυχία και δυσφορία του ατόμου για το βάρος, την κακή εικόνα για το σώμα του και το σχήμα του σώματος του σε κάποια στιγμή της ζωής του, που το οδηγεί σε στερητικές, αυστηρές δίαιτες, ελλιπείς σε θρεπτικά συστατικά, ασιτία ή υπεργυμναστική. Το αποτέλεσμα είναι να καταστρέφονται οι αυτόματοι εσωτερικοί μηχανισμοί πείνας και κορεσμού. Έτσι ξεκινούν τα υπερφαγικά επεισόδια και το άτομο μπαίνει στο πηγάδι της διατροφικής διαταραχής και στο φαύλο κύκλο υπερφαγίας - ασιτίας. Η αύξηση του βάρους είναι το φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω. Η αντιμετώπιση των υπερφαγικών επεισοδίων γίνεται με συγκεκριμένη και δομημένη Βιωματική εκπαίδευση και στην κατεύθυνση η εκπαίδευση αυτή να είναι μια δημιουργική, ανανεωτική, αποτελεσματική και ευχάριστη εμπειρία που θα σας βοηθήσει στην αλλαγή του τρόπο σκέψεις και συμπεριφοράς όχι μόνο στο φαγητό αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας, αφού οι διαφορετικοί τύποι στον τρόπο διατροφής περιέχουν στοιχεία περιέχουν στοιχεία σχετικά με τον εσωτερικό κόσμο και τις ανησυχίες του καθενός μας. Ανακαλύψτε τι τύπος διατρεφόμενου είστε; Και κάντε ένα βήμα –άλμα ΑΛΛΑΓΗΣ στη ζωής σας με τη γνώση, την εμπειρία και την υποστήριξή μας. Οι σημαντικότερες διατροφικές διαταραχές είναι η επεισοδιακή υπερφαγία, νευρογενή βουλιμία, νευρογενή ανορεξία, νυχτερινή υπερφαγία, ορθορεξία, άτυπες μορφές διατροφικών διαταραχών.
Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής για:
Διαχείριση βάρους (απώλεια ή αύξηση βάρους), Εγκυμοσύνη, θηλασμό, εμμηνόπαυση, αθλητές, παιδιά
Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις:
Καρδιαγγειακά νοσήματα, αυξημένη χοληστερίνη, τριγλικερίδια, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, ουρικό οξύ, νεφροπάθειες, σιδηροπενική αναιμία, παθήσεις πεπτικού: οισοφαγική παλινδρόμηση, ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα, αυτοάνοσα νοσήματα: ρευματοειδή αρθρίτιδα, νόσοςCrohn, θυρεοειδίτιδα Hasimoto, κοιλιοκάκη, ψωρίαση, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1, σκλήρυνση κατά πλάκας.
Μετρήσεις:
Τμηματική Ανάλυση Σύστασης του Σώματος (μέτρηση λιπώδους μάζας και μυϊκής μάζας) σε 5 σημεία (πόδια, χέρια και κορμό). Προσδιορισμός Σπλαχνικού Λίπους, Συνολικών Υγρών Σώματος, Ανόργανων Στοιχείων Σώματος. Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού, Εκτίμηση Θρεπτικής Κατάστασης Μέτρηση Δερματικών Πτυχών τεσσάρων έως επτά σημείων το σώματος.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για τις ανάγκες μιας ειδικής συμβουλής, μπορείτε να επικοινωνήσετε

elGreek