Υπηρεσίες

Τι κάνουμε

Οι Υπηρεσίες μας

Στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε σωστές διατροφικές συνήθειες σεβόμενοι πάντα τη μοναδικότητα σας, ως ένα μοναδικό ψυχοσωματικό σύστημα.

Μετρήσεις:
Τμηματική Ανάλυση Σύστασης του Σώματος (μέτρηση λιπώδους μάζας και μυϊκής μάζας) σε 5 σημεία (πόδια, χέρια και κορμό). Προσδιορισμός Σπλαχνικού Λίπους, Συνολικών Υγρών Σώματος, Ανόργανων Στοιχείων Σώματος. Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού, Εκτίμηση Θρεπτικής Κατάστασης Μέτρηση Δερματικών Πτυχών τεσσάρων έως επτά σημείων το σώματος.
Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής για:
Διαχείριση βάρους (απώλεια ή αύξηση βάρους), Εγκυμοσύνη, θηλασμό, εμμηνόπαυση, αθλητές, παιδιά
Διατροφικές Διαταραχές
Η Διατροφική Διαταραχή πυροδοτείται και ξεκινάει από την πολύ μεγάλη ανησυχία και δυσφορία του ατόμου για το βάρος, την κακή εικόνα για το σώμα του και το σχήμα του σώματος του σε κάποια στιγμή της ζωής του, που το οδηγεί σε στερητικές, αυστηρές δίαιτες, ελλιπείς σε θρεπτικά συστατικά, ασιτία ή υπεργυμναστική.
Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις:
Καρδιαγγειακά νοσήματα, αυξημένη χοληστερίνη, τριγλικερίδια, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, ουρικό οξύ, νεφροπάθειες, σιδηροπενική αναιμία, παθήσεις πεπτικού: οισοφαγική παλινδρόμηση, ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα, αυτοάνοσα νοσήματα: ρευματοειδή αρθρίτιδα, νόσοςCrohn, θυρεοειδίτιδα Hasimoto, κοιλιοκάκη, ψωρίαση, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1, σκλήρυνση κατά πλάκας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να συνεργαστούμε!

Διατροφή online

Εάν υπάρχει δυσκολία στη μετακίνηση ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, υπάρχει η δυνατότητα για συστηματική διαιτολογική παρακολούθηση εξ’ αποστάσεως. Ιδανικά, τα ραντεβού γίνονται διαδικτυακά μέσω Skype ή Viber με τη χρήση της βιντεοκλήσης.

  ή καλέστε στο 2541402765

elGreek