ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Ο νέος λιπομετρητής – σωματοαναλυτής διαθέτει τεράστιες δυνατότητες και παρέχει αποτελέσματα ακριβείας. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ολική λιπομέτρηση του σώματος, αλλά και τμηματική. Δηλαδή, μπορούμε να διαγνώσουμε το ποσοστό, τα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας, σε κάθε χέρι ξεχωριστά, σε κάθε πόδι ξεχωριστά καθώς και στον κορμό μας. Με αυτό τον τρόπο ανιχνεύουμε τοπικά την βελτίωση και μπορούμε να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα του προγράμματος διατροφής και άσκησης στα επιμέρους σημεία.
Το σπλαχνικό λίπος, είναι το λίπος που περιβάλει τα ζωτικά όργανα στην
περιοχή του πυρήνα του σώματος γύρω από το στομάχι, το ήπαρ, το παχύ έντερο. Υψηλά επίπεδα σπλαχνικού λίπους σημαίνουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και την υγεία γενικά.
Επιπλέον μπορεί να εκτιμηθεί η ισορροπία των μυών , αλλά και η κατανομή μυών στα κάτω και άνω άκρα και να προσαρμόσει το πρόγραμμα εκγύμνασης του ατόμου.
Το νερό που υπάρχει στο σώμα είναι καθοριστικός παράγοντας υγείας αφού η αφυδάτωση προκαλεί κούραση, σύγχυση, κακή διάθεση, νεύρα, θολή όραση, ξηροφθαλμία, πονοκέφαλο, μυϊκές κράμπες, ξηροδερμία, χαμηλό μεταβολισμό.
Μπορούν, επίσης, να οριστούν και στόχοι για το βάρος και λίπος του εξεταζομένου, για την αύξηση του κινήτρου και την έμφαση της προόδου που μπορεί να κάνει ο εξεταζόμενος ακολουθώντας σωστά το οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης.
Επικοινωνήστε μαζί μου, θα χαρώ να δεχτώ και να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτησή σας.

elGreek